Fațetele biomimetice din ceramică- minim invazive pentru o frumusețe naturală

Fațetele biomimetice din ceramică sunt considerate unul dintre cele mai versatile  datorită capacității lor de a corecta o serie de probleme estetice.

Fațetele biomimetice vor schimba culoarea, forma și translucența dinților naturali.

În timp ce fațetele din ceramică (cunoscute de numele veneers) sunt mai mult decât capabile să transforme un zâmbet, există câteva metode diferite de aplicare a fațetelor care fac toată diferența în sănătatea dinților și în longevitatea noului tău zâmbet.

Veți descoperi că fațetele din ceramică biomimetice oferă cea mai bună soluție de stomatologie cosmetică și o interferență minimă cu sănătatea orală.

Compararea fațetelor tradiționale (veneers)  cu fațetele din ceramică biomimetice

În tratamentul tradițional de fațete de ceramică, o parte semnificativă din smalțul fiecărui dinte trebuie îndepărtat pentru ca fațeta să se potrivească corect pe dinte. Tratamentul biomimetic cu fațete de ceramică, cu toate acestea, este proiectat să fie cât mai minim invaziv, astfel încât rezistența dinților dvs. naturali să nu fie compromisă. Tratamentul biomimetic cu fațete de ceramică permite dentistului să îndepărteze cât mai puțin de un sfert de milimetru din smalțul dinților.

Tratamentul tradițional de fațete poate necesita îndepărtarea întregului smalț facial pe un dinte.

În stomatologie biomimetică, scopul este de a corecta problemele de sănătate orală și de a crea zâmbete frumoase, fără a pune în pericol stabilitatea și aspectul dinților unui pacient.

Noul standard în restaurarea dinților este acela de a păstra cât mai mult din dintele natural, folosind fațetele biomimetice din ceramică.

Alte resurse

Cât durează efectele albirii dentare?

Cât durează efectele albirii dentare profesionale?Efectele albirii dentare profesionale poate dura pana la 2-3 ani, mentinerea acestora fiind influentate de obiceiurile de viata pe care le are pacientul pe termen lung. Albirea dentara poate fi repetata fara a afecta...

read more

Cum se utilizează ața dentară

Cum se utilizeaza ața dentarăExista mai multe tipuri de ata dentara: subtire, groasa, cu sau fara ceara. Cea cu ceara aluneca mai bine peste suprafetele dentare si nu traumatizeaza gingia, daca tehnica utilizata este corecta. Ata dentara groasa este conceputa pentru a...

read more

Classes Offered

 

Information

Soon…

Academic Calendar